|
|
 |
« : 26 Aralık 2008, 22:20:27 » |
|
Değerli Çukurkuyu'lu hemşerilerim cukurkuyu.net internet sitemiz kurulduğu günden bu yana çok önemli bir misyonu üstlenmiş ve Çukurkuyu'lu hemşerilerimizin buluşma tanışma ve eğlenme yeri olmuştur. Bu kapsamda birbirlerini 25 yıldır görmeyen dayı ile yeğeni sitemizde birbirleriyle sanal ortamda da olsa buluşmuş ve hasret gidermişlerdir. Ayrıca iki arkadaşımız sitemiz sayesinde tanışarak mutlu bir yuva kurmak üzere nişanlanmışlardır. Yine iki değerli genç hemşerimizde sitemiz vasıtasıyla tanışmışlar ve bir ömrü beraber geçirmek üzere sözlenmişlerdir.
Teknolojinin imkanlarından tüm dünyadaki insanlar gibi Çukurkuyu'lu hemşerilerimizinde sınırsız ve sorunsuz biçimde faydalanması için site yöneticisi olarak ben ve değerli moderatörlerimiz gece gündüz demeden, durmadan çalışmaktayız. Her zaman siz değerli hemşerilerimize nasıl daha iyi hizmet edebiliriz diye düşünüyor ve yeni fırsatları sizlere sunmak için uğraş veriyoruz. Bu bağlamda sitemizde yeni bir sayfa açacağız. Sayfamızın adı Çukurkuyuluların Buluşma Noktası Maksadımız Çukurkuyu'da doğan ve kendini Çukurkuyu'lu hisseden tüm hemşerilerimizin şu an nerede olduğu, ne işle meşgul olduğu,medeni hali, irtibat telefonu, massenger (msn) adresi v.b. bilgileri bu sayfamıza girerek kendileriyle irtibata geçmek isteyen dost ve akrabalarının kendilerine ulaşmasına imkan vermektir. Bu sayede sitemiz de misyonu ve vizyonunu geliştirerek siz değerli hemşerilerimize daha iyi hizmet etmenin bahtiyarlığına erişmiş olacaktır.
Göstereceğiniz ilgiden dolayı şimdiden çok teşekkür ederim. Ayrıca konu ile ilgili olumlu olumsuz görüşlerinizi sitemizde bizlerle paylaşabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Aralık 2008, 22:33:23 » |
|
slm seyfo çok güzel bi fikir aynen katılıyorum böyle bisayfada olursa dahada iyi kaynaşılır tanışılır konuşulur bide akşamları hemşerilerimiz SOHBETEDE gelirlerse dahada güzel ulur herkeze saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Aralık 2008, 22:53:57 » |
|
Merhaba ben Seyfullah Genç 1970 Çukurkuyu doğumluyum. Evli ve iki erkek çocuk babasıyım. Şu an Edirne'nin Süloğlu ilçesinde kamu görevlisiyim. İrtibat telefonum 0 505 551 29 64 E-mail adresim seyfo1232@hotmail.com. Benimle irtibata geçmek isteyen ve Edirne'ye yolu düşen tüm hemşerilerime kapım ve gönlüm açıktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Aralık 2008, 23:37:19 » |
|
SEVGİLİ SEYFULLAH ABİ GERÇİ AMCA DEMEK DAHA DOĞRU OLACAK. YUKARIDA SÖZ EDİLENLERDEN GALİBA BİRİ DE BENİM. TEŞEKKÜR EDERİM SAYFADA YER VERDİĞİN İÇİN.
BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR FİKRİYLE YOLA ÇIKARSAK BAŞARAMAYACAĞIMIZ ÇÖZEMEYECEĞİZ SORUN KALMAZ. BU TÜR FİKİRLERİ DİĞER MODERATÖR ARKADAŞLARIMIZDA HATTA ÜYELERİMİZDE BELİRTİRSE DAHA DEĞİŞİK UYGULAMALAR YAPABİLİRİZ.
BU SAYFANIN BİR FORUM KONUSU DEĞİLDE BİR SAYFA OLARAK YAPILMASI DAHA İYİ OLUR KANAATİNDEYİM. ÇÜNKÜ SİTEYE GİRENLERDEN FORUMA GİRMEYEN ÜYELERDE VAR. SAYFA ŞEKLİNDE OLURSA GÖZ ÖNÜNDE OLUR VE HERKESİN GÖRMESİ MÜMKÜN OLACAKTIR.
YİNEDE GÜZEL BİR DÜŞÜNCE ELİNE SAĞLIK.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Aralık 2008, 23:43:06 » |
|
düşünce güzel olmuş seyfo..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2009, 23:59:26 Gönderen: karamurat51 »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Aralık 2008, 23:47:51 » |
|
Kamber siteye giren üye arkadaşlarımızın ve sitemizin güvenliği açısından ve daha önce yaşanmış talihsiz olayların yaşanmaması için forum konusu olarak kalması daha iyi olacağını değerlendirmekteyim Değerli hemşerilerimizin bu paylaşım platforumunda sitemize üye olarak sitemizi renklendireceklerine inancım tamdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Aralık 2008, 10:00:20 » |
|
site ve çukurkuyu adınagüzel bir karar faydalı olacagına inanıyorum yalnız siteye kayıt olurken ön şart olarak kendi adı ve soyadı kısacası kendisini tanıtacak veya bizlerin tanıyacağı şekilde yazmaları sağlanırsa suistimallerin ve kötü niyetli kişilerin önüne geçileceği kanaatindeyim sonuçta herkes kişisel bilgilerini paylaşacak farklı nik lerle girip kim olduğu belirsiz kişiler kötü amaçla kullanabilirler saygılar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2009, 13:26:47 Gönderen: karamurat51 »
|
|
Ne kervan kaldı ne at hepsi silinip gitti iyi insanlar iyi atlara binip gitti.
|
|
|
|
Ziyaretçi TUGRULETHEM
|
 |
« Yanıtla #7 : 27 Aralık 2008, 18:49:04 » |
|
çok güzel olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ziyaretçi tüfekciler3551
|
 |
« Yanıtla #8 : 28 Aralık 2008, 00:05:18 » |
|
ben mehmet tüfekci çok iyi güzel fikir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 28 Aralık 2008, 01:27:58 » |
|
güzel fikir ama google de ismimle,kullanıcı adım,msn adresimle girdiğim zaman önüme bu bilğiler cıkacakmı yoksa sadece forumdakilermi faydalanabilecek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Aralık 2008, 10:57:19 » |
|
Seyfo bu siteyi ilk kurmaya karar verdiğinde banada sormuştun hatırlarsan ve böyle bir sitenin kasabamız için iyi bir hizmet olacağını düşünmüştük ve görüyorumki bu gün 1000 in üzerinde üyesi ile gerçekten çok güzel bir site olduğunu vede dahada iyi olacağını biliyoruz.işin garip tarafı sen benim çocukluk ve okul arkadaşım olmana rağmen yaklaşık 20 yıldır yüz yüze görüşmedik.bu site sayesinde hem seninle hemen hemen hergün ve diğer tanıdıklarımızlada uzun yıllar sonra birbirimizi tekrer bulma imkanımız oldu.İnşallah bu buluşmalar devam eder.sana bu konuda teşekkürü bir borç biliyorum.diğer arkadaşların ve seninde dediğin gibi buraya üye olurken gerçek ismimiz ve mümkünse lakabı ile ana babamızın ismini yazarsak daha iyi tanıma imkanını buluruz.
Ben Bilal TUĞRUL. Hacı Ferhat'ın oğluyum .1971 doğumluyum evliyim ve iki erkek çocuğum var .Kayseri havaalanında görev yapıyorum tlf no:0 542 807 54 05 kayseriye işi düşen arkadaşlarımı ve hemşehrilerimi beklerim.
|
|
|
|
|
|
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 28 Aralık 2008, 17:34:44 » |
|
Merhaba ben HAYRULLAH ÇEVİK 1987 doğumluyum.Çukurkuyu belediyesinde görevli Haydar çevik in oğluyum. Şu an Çankırı merkezde kamu görevlisiyim.İrtibat telefonum 0 543 369 1018 Çankırı ya yolu düşen tüm hemşerilerime yardımcı olmaktan ve ağırlamaktan onur duyarım....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 28 Aralık 2008, 17:49:36 » |
|
MERHABALAR BEN MUTLU POLAT 1985 DOGUMLUYUM PAŞANIN CUMALİNİN OĞLU OLURUM ŞUAN KIBRISTA ÇALIŞIYORUM KIBRISA YOLU DÜŞEN HEMŞERİLERİMİ BEKLERİM 0 533 872 31 55 pasa_mutlu@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
Tenini besleyip geliştirmeye bakma,çünkü o sonunda toprağa verilecek bir kurbandır. Sen gönlünü beslemeye bak! Yüceşere gidecek,şereflenecek odur.
MEVLANA
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 31 Aralık 2008, 20:12:33 » |
|
slm ben ismail sarıkaya bor da ikamet ediyorum aslen çukurkuyuluyum.. eyüplüden demirelin ogluyum isk_51@hotmail.combu msn adresim kaydetmek istiyen varsa görüşelim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2009, 13:28:29 Gönderen: karamurat51 »
|
|
Türk milleti mert olur. Bastıgı toprak yurt olur.
|
|
|
|
|