< İSTEK YAYINIMIZ
: 2141 2310
6216 Son üye: ALEX
+ Çukurkuyu » SİTEMİZ  » SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ
 İSTEK YAYINIMIZ

Kullanıcı Adı:
Şifre:
Sayfa: [1] 2 Aşağı git
Konu: İSTEK YAYINIMIZ  (Okunma Sayısı 1288 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
profiladmin
Administrator
Hero Member

:Fenerbahce
: Aries
% 0
« : 28 Ekim 2007, 23:28:51 »

Arkadaşlar İstek yayınımız çok yoğun olduğu için bazı arkadaşlarımız isteklerinin çalınmadığı hakkında çeşitli eleştirilerde bulunuyorlar Arkadaşlarım bu yayını büyük bir özveri içinde yapmaya çalışıyorum istek yayınını ben yapıyorsam genelde bütün istekleri bir sıra dahilinde yayınlıyorum inanın çocuklarımla bile ilgilenmekte zorlanıyorum  bilerek veya bilmeden isteklerinin çalınmadığı hakkında bazı arkadaşlarımız tarafından  çeşitli eleştirilerde bulunuyorlar bende bu konuda bir anket düzenliyorum istek yayını yapılsınmı yapılmasınmı ? vede bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Arkadaşlar anketin sonucuna göre istek yayınını kaldıracağım
Facebook'da Paylaş « Son Düzenleme: 29 Ekim 2007, 12:44:12 Gönderen: admin » Logged

profilcengiz
cukurkuyu
*

:Other
: Hiden
% 0
« Yanıtla #1 : 29 Ekim 2007, 01:10:16 »

sende haklısın abı sanada bu konuda hak verıyorum ne kadar sure yayında kalıyorsun sana nasıl yardımcı olabılırım sana yardımcı olmaya calısa bılırım istersen ama askerlıgım yakın askerlık olmasa sana herkonuda yardımcı olabılırdım sımdı elın kolum baglı kusura bakma genede sana bırakıyorum sen daha ıyısını bılırsın seyfullah abı aileni fazla ihmal etme derım
profilBilal TUĞRUL
Sr. Member

% 0
« Yanıtla #2 : 29 Ekim 2007, 11:00:47 »

Değerli arkadaşım, bu siteyi kurarken başından beridir yanında olanlardan bir tanesi de benim . bu sitenin ne zorluklarla kurulduğunu vede devam ettirildiğini bilenlerden bi tanesiyim.Öncelikle böyle bir siteyi kurup bunca yıldan sonra görmediğimiz vede tanımadığımız hemşehrilerimizle bizleri buluşturman bile takdire şayandır.Senden ALLAH razı olsun.istek konusuna gelince ben senin bu konudaki gayretlerinede gıpta ile bakıyorum.Çünkü aynı konumda ben olsam bunu yapmazdım.Seninde ailen ve çoluk çocuğun var elbetteki onlarlada ilgileneceksin onlarında ilgiye ve sevgiye ihtiyacı var.İsteğimiz çalınmadı diye serzenişte bulunan arkadaşlarımıza sesleniyorum;size o kadar işinizin arasında bu sitenin yayını teknik konuları vede istek proğramının yapılması yetkisini verelim yapabilecekmisiniz?Diğer bir  konuda Seyfullah arkadaşım bu siteden herhangi bir gelirde elde etmediğine göre ben sitemlerinizi yersiz buluyorum.Eğer isteğimiz çalınmadı diyen arkadaşlar bu konuda site yöneticisine küsüyorsa valla kusura az baksınlar .Biz çukurkuyu adına kurulupta belli bir süre sonra iflas eden siteleride gördük.onun için lütfen daha objektif olun. Bu arkadaşımız profesyonel dj değil,bu işten ekmeğinide kazanmıyorki bir kaygısı olsun, istek proğramım dinlenmiyor diye.Kusura bakmayın belki bu biraz kaba olacak ama dinlemek istemeyeni zorla tutmuyoruz.Akadaşım elinden geldiğince istek yayınlarına devam, olmadığı zaman bağlarsın otomatiğe 
dinlemek isteyen dinler istemeyen dinlemez. Saygılar.

HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.
profilborlu5163
cukurkuyu
*

% 0
« Yanıtla #3 : 29 Ekim 2007, 18:32:04 »

sayın hemşerim öncelikle bu kadar işin arasında yayın yapmana teşekkür ederim.tahminim ev halkını bile bırakmışın varsa yoksa radyo diyorsun bu arada da eleştiri alıyorsan inan sana ayıp ediyoruz.
CENABI ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN.
ALLAHA EMANET OL BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2007, 18:34:42 Gönderen: admin » Logged
profilangaralı
cukurkuyu
*

% 0
« Yanıtla #4 : 29 Ekim 2007, 22:24:07 »

Kıymetli kardeşim, bu siteyi kurmakla sarfetmiş olduğun yoğun çabadan dolayı seni gıptayla ve hayranlıkla izliyorum. Daha öncede bahsettiğim üzere herzaman emrindeyim. Herzaman için; Eğer bir yardımım dokunacaksa çok mutlu olurum.Klasik bir söz ama söylemekte fayda var;Meyvesi olan ağaç herzaman  için taşlanır. Siteyi ziyaret edipde kendisin den birşeyler bulan arkadaşlar lütfen; sizlerinde bu konuda bu değerli kardeşimize yardımcı olacağınıza inanıyorum.Bizlerinde katkısı ile memleketimiz için yapılmış olan hizmeti omuzlayarak daha güzel yerlere taşıyabiliriz. Bu  site ve radyo yalnızca çukurkuyulu hemşehrilerimi bir araraya getirmekle kalmıyor aynı zamanda çevremizdeki köyleride kucaklıyor.Onlarında isteklerine tercüman oluyor kanaatindeyim.Ben şuna inanıyorum; Sizdeğerli hemşehrilerim bu kardeşimizin özverili hizmetini boşa çıkarmayacaktır.Şu radyo da çalınan parçalar hepimiz için öyle değilmi? Tüm hemşehrilerimi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.
profiltunay polat
cukurkuyu
*

% 0
« Yanıtla #5 : 30 Ekim 2007, 22:00:12 »

tertip şu ana kadarki çabalarınla elinden gelenin en iyisini yaptığına inanıyoruz ellerine ve emeğine sağlık istek konusuna gelince zaten yöremize ait parçalar çalıyorsun ekstra istek olayı bu tür istenmeyen konuşmalara neden oluyor,bunu engellemek için istek olayını iptal edecen  veyahut ta hafta da bi veya iki gün istek günü yapacaksın benim fikrim bu ne olursa olsun yinede sitedeyiz allah kolaylık versin.

Ne kervan kaldı ne at hepsi silinip gitti iyi insanlar iyi atlara binip gitti.
profilleventbilgi051
cukurkuyu
*

% 0
« Yanıtla #6 : 02 Kasım 2007, 16:53:44 »

Bu tamamen senin tasarrufundadır.Ve bu siteyi ne maksatla kurduğuna ve beklentinin ne olduğuna bağlıdır.Zaten anladığım kadarıylada istek yayınını da kafada bitirmişsin gibi geldi.Bu senin en doğal hakkın olabilir.Lakin bazı durumlarda haklı yahut gerekçemiz sağlam olsada bırakamayız.Kısaca demem şu ki toplum önüne çıkmak böyledir.Her kafadan bir ses çıkar ortak yol tutturmak çok zordur,meşakkatlidir,sabır ister.
Yani eğer gerçekten aileni ihmalden dolayı ise, benim serzenişte bulunan arkadaşlara ellerini taşın altına koymalarını öneririm.
Ayrıca benim şahsi kanaatim istek yayını benim için pek olmazssa olmaz bişey değil.Olsada olur olmasa da olur.
İyi yayınlar

Ey hayat bu da geçer.
profilsadik
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Global Moderator
Hero Member

% 0
« Yanıtla #7 : 02 Kasım 2007, 21:27:05 »

Slm emşerilerim .burda herkes birşeylerden şiyaten ediyor yorum yapıyor. seyfullah arkadaşım elinden geldigi kadarıyla radyo yayını yapıyor.uygun oldu zamanlardada istek yapıyor. ama cogu arkadaşım cıkıp benim istegimi calmıyorsun diyor. yok ben cukurkuylu  degilim ondan calınmıyor diyor. oysa seyfullah arkadaşım elinden geldigi kadarıyla calmaya calışıyor calınmadı zaman normal karşılamamız gerekirker birde sitem ediyoz.burda hic bir şekilde bir ayrım öncelik yok bundan emin olun.sitenin amacı zaten tüm emşerilerimizi cukurkuluyu olsun nigdeli olsun bir araya toplamak ve kaşnaştırmaktır amac ve gayesi bu dur sitenin her hangi bir menfaat cıkar yoktur.sadece biraz anlayış  göstermeleri yeterli emşerilerimizin. bizler usta dj degiliz elinden geldi kadar bişeyler yapmaya calışıyor .ama seyfullah arkadaşım çok yıpranıyor. ailesinden fazla siteye zaman ayırıyor. hic bir karşılık beklemeksizin hizmet  ediyor.cogu arkadaşım istegi istiyor ama parca varmı yokmu demiyor niye calınmıyor diyor.yılardır görüşmedigimiz emşerilerimiz ve arkadaşlarımızla bu site sayesinde görüştük yeniden kanaştık artı diger kasabalardaki emşerimizlerle tanışık kaynaşma imkanımız oldu yeni arkadaşlar edindik.umarım bundan sonra daha cok destek oluruz seyfullah arkadaşıma . KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM.BİZLER  HERZAMAN YANINDA OLACAGIZ  ALLAHIN İZNİYLE .HERŞEY CUKURKUYU İCİN .TÜM EMŞERİLERİMEDE BAŞARILAR DİLERİM. SAYGILAR .
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2007, 21:31:19 Gönderen: sadik » Logged

LAİKLİK, ASLA DİNSİZLİK OLMADIĞI GİBİ, SAHTE DİNDARLIK VE BÜYÜCÜLÜKLE MÜCADELE KAPISINI AÇTIĞI İÇİN, GERÇEK DİNDARLIĞIN GELİŞMESİ İMKANINI TEMİN ETMİŞTİR. DEVLET MİLLETTİR MİLLET TE DEVLETTİR, HANGİ MECRAYA KADAR DERİNLİĞE KADAR GİDERSE GİTSİN O BİZİM DEVLETİMİZDİR.
profilhaci
cukurkuyu
*

% 0
« Yanıtla #8 : 04 Kasım 2007, 15:25:44 »

bence kafana göre takıl abi istek yayınlama gibi bir mecburiyetin yok ailenle ilgilen çocuklarınında baba şevkatine ihtiyacı var.İsteyen cd alsın dinlesin.Saygılar.

Yapılamayacak hiç bir şey yoktur imkansızlarsa zaman alır.
profilmehmet tufekci
cukurkuyu
*

% 0
« Yanıtla #9 : 04 Kasım 2007, 18:26:15 »

istek yayınımız devam etsın yoksa biz gurbetciler köy özlemını gıderemeyiz bu istek yayınını yapan kısıden allah razı olsun devam etmenızı diler butun hemserılerıme selam ederım bırde benım için ekrem celebıden ezanlar bızım ıçın okunuyor sevdıgım parcasını calarsanız sevınırım hepınıze kolay gelsin
profilAHMET OKSUZOGLU
Full Member

% 0
« Yanıtla #10 : 06 Kasım 2007, 19:13:06 »

emegı gecenlerden allah razıolsun
profilismail dokuz
cukurkuyu
*

% 0
« Yanıtla #11 : 11 Kasım 2007, 21:33:40 »

sayın cok degerli hemşerim  öncelikle busiteye emegigecenarkadaşlarıma sonsuz teşekürederim busiteyi tanıdıgım  gündenberi  sizi sürekli dinliyorum   cokmenmunun  koyümün hasretini özlemini biraz olsun gideriyorum sizin sayenizde  ve şunu eklemek istedim sizi ve siteyi  eleştirmek isteyen arkadaşlarıma  şöyle seslenmek isyiyorum  o kimse kendine saygısıslık ediyorsa buna emin olunki siteye vesizdegerliarkadaşlarımızaasla saygısızlık yapmasına  musade etmeyecegimizide bilmesini isteriz emegi  gecen arkadaşlarıma  sonsuz teşekürler edeim yayınımızın kesintisiz devam etmesini isterim saygılar  sevgiler iyi yayınlar  tşk ler
profilgokbezli
cukurkuyu
*

% 0
« Yanıtla #12 : 15 Kasım 2007, 18:35:53 »

SEYFULLAH KİM NE DERSE DESİN BİLDİĞİNDEN HİC ŞAŞMA PUROGRAM COK GÜZELSEN BU DÜZEYDE GİDERSEN DAHA COK DOST KAZANIRSIN VE 600 LERDEGİL BİNLERCE ÜYEN OLUR İNŞALLAH
profilPUSAT(51)(SEHITLER OLMEZ)
cukurkuyu
*

% 0
« Yanıtla #13 : 20 Kasım 2007, 17:12:41 »

Grin Grin Grin Grin ISTEGI NASIL ISTUYOZ Embarrassed (SAYGILARIMLA)  en yukarda istek yayınımız icin tıklayın var oraya yaza bilirsiniz.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 19:03:07 Gönderen: sadik » Logged
profilsadik
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Global Moderator
Hero Member

% 0
« Yanıtla #14 : 20 Kasım 2007, 17:24:26 »

İSTEK DEFTERİNE YAZIN SAYGILAR.

LAİKLİK, ASLA DİNSİZLİK OLMADIĞI GİBİ, SAHTE DİNDARLIK VE BÜYÜCÜLÜKLE MÜCADELE KAPISINI AÇTIĞI İÇİN, GERÇEK DİNDARLIĞIN GELİŞMESİ İMKANINI TEMİN ETMİŞTİR. DEVLET MİLLETTİR MİLLET TE DEVLETTİR, HANGİ MECRAYA KADAR DERİNLİĞE KADAR GİDERSE GİTSİN O BİZİM DEVLETİMİZDİR.
Sayfa: [1] 2 Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
Arsiv
|sitemap-1 | |sitemap-2 | |base | |code-1 | |code | |code-2 | |image | |index | |mobile-1 | |mobile-2 | |mobile | |mobile-3 | |news-1 | |news | |news-2 | |video | |sitemap-index | |ror | |rss | |SİTEMAP | |urllist | |Web.sitemap | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

18 Mayıs 2012, 13:04:30 Bu Sayfa 0.168 Saniyede 20 Sorgu ile Oluşturuldu
Turkish English